Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Nike heeft 3 miljoen Nigeriaanse truien gemaakt?

Medio mei 2018 beweerde de Nigeriaanse voetbalbond dat Nike orders had ontvangen voor 3 miljoen Nigeriaanse Voetbaltenue Wereldbeker 2018, een ongelooflijk cijfer. Tegen 1 juni 2018, op de dag dat de trui begon te verkopen, waren Nike's officiële website en onafhankelijke dealers binnen enkele minuten uitverkocht. Heeft Nike in minder dan een dag ongeveer 3 miljoen Nigeriaanse truien verkocht?

De Nigeriaanse voetbalbond zei op hun website dat Nike elkaar ontmoette in Amsterdam en Nike's Europese hoofdkantoor: "Het contract dat drie jaar geleden in Londen werd ondertekend, gaf ons allebei de mogelijkheid om de waarde van samenwerking te realiseren. We zagen beiden dat deze samenwerking zeer bevredigend was. Het is ook tijd om een ​​nieuw contract op de agenda te tekenen. "

We geloven niet dat Nike echt 3 miljoen Voetbalshirts Nigeria Wereldbeker 2018 heeft geproduceerd. De Nigeriaanse voetbalbond beweerde dat het alleen was om betere voorwaarden te krijgen in het contract met Nike. Het contract tussen beide partijen verloopt immers in 2018. De contractwaarde tussen Nigeria en Nike is slechts US $ 1 miljoen per jaar.
X